• webwinkelkeur Klantbeoordeling: 9.1/10
  • Betaal achteraf

Winkelwagen

0 items € 0,00

My Cart -

0 items
stand up paddle board sport

Suppen is een sport waarbij je werkelijk alle spiergroepen in je lichaam aanspreekt. Dit betekent natuurlijk dat je er ook veel calorieën mee kunt verbranden en dat het dus een goede sport is om te gaan beoefenen als je af wilt vallen of je gewicht stabiel wilt houden. De reden dat men zo massaal zijn begonnen met de sport, is dat het een complete full-body workout is. Het maakt je core een stuk sterker (je rug en buik), is een bijzonder goede cardio training, geeft je een goede balans en zorgt voor meer flexibiliteit van het lichaam. Lees er hier alles over!

Lees meer
isa wereldkampioenschappen sup paddleboard

Morgen begint het wereldkampioenschap SUP boarden 2018 in Riyue Bay op het eiland van Hainan in China. Met een temperatuur van maximaal 15 graden wordt dit zeker niet een van de warmste kampioenschappen, de wetsuits mogen absoluut aan!

Lees meer

10 Aqua Marina actiefoto's

12-09-2016 17:01

10 aqua marina actiefoto's

De afgelopen maanden hebben wij veel SUP actiefoto's verzameld van alle sportievelingen! In deze eerste update 10 gave Aqua Marina sup board foto's! Wil jij ook een actiefoto insturen? Doe dit dan naar sup@99webshops.nl. 

Lees meer
Voor de meesten waarschijnlijk onbekend, maar in 2015 zaten wij met zijn allen op het puntje van onze stoel. Red Bull kwam toen namelijk met een 40 minuten durende film over suppen! Deze film laat nog eens de enorme populariteit van de sport zien in voornamelijk het buitenland. Ook laat Red Bull zien dat SUP paddleboarding veel meer is dan alleen een beetje peddelen op rustig water.Lees meer

Stand up Paddle boarding staat garant voor een dag plezier en een fantastische workout. Ruim 8 jaar geleden werden wij op slag verliefd op deze sport en sinds vorig jaar zijn we deze webshop gestart.  Ons specialisme ligt bij opblaasbare sup boards. Maar wat is nou het allerleukst aan deze sups? Hierbij de 7 redenen waarom je van je opblaasbare sup board houdt! 

Lees meer

Je sup board goed behandelen

05-04-2016 09:31

stand up paddle board behandelen

Wanneer je een sup board hebt, dan heeft deze natuurlijk de nodige aandacht nodig op het gebied van gebruik. Je wilt natuurlijk zoveel en zo lang mogelijk genieten van je supboard. Het is vanzelfsprekend dat een sup board veel te verduren krijgt. Je moet vooral aandacht besteden aan drie belangrijke zaken in het gebruik van je SUP om ervoor te zorgen dat deze lang goed blijft. Lees deze hier!

Lees meer

SUP op vakantie

05-04-2016 08:37

Het is heerlijk weer, het SUP seizoen is in volle gang en je gaat op vakantie. Wat is er nu lekkerder dan gewoon je sup meenemen in een rugzak zodat je op jouw vakantiebestemming ook op het water kan met jouw eigen sup board? Lees hier het grote voordeel van een opblaasbare sup op vakantie.

Lees meer

Vooral voor beginners is een opblaasbare sup board ideaal. Doordat het board opblaasbaar is, is het een stuk toegankelijker voor mensen die pas net hebben kennisgemaakt met de sport. Lees hier meer over de beste sup boards voor beginners.

Lees meer

SUP seizoen loopt ten einde

26-08-2015 09:35

stand up paddle board seizoen afgelopen

Het aantal bezoekers loopt terug, de bestellingen worden langzaam minder. Ons werk zit er weer bijna op met betrekking tot onze SUP board webshop. Wat een seizoen!

Lees meer

Het fantastische aan Stand Up Paddling is dat je je midden in de natuur begeeft. Ideaal om te beoefenen in groepsverband; waarom dan niet met kinderen? Het is de perfecte gelegenheid om tevens de liefde voor natuur bij kinderen te bevorderen. Ook helpt het hun oog-hand coördinatie te verbeteren. In alle opzichten dus goed voor hun ontwikkeling. Belangrijk als u uw kind meeneemt om voor Stand Up Paddling; kies een kindvriendelijke gebied zonder al te veel bootverkeer en sterke stromingen. Het is handig om te beginnen bij kleine meertjes totdat ze redelijk gevorderd zijn. We geven antwoord antwoorden op de vragen; hoe, waar en wat?

Lees meer