• webwinkelkeur Klantbeoordeling: 9.1/10
  • Betaal achteraf

Winkelwagen

0 items € 0,00

My Cart -

0 items

alternatieven Red Paddle

 

Als fanatiek paddle boarder heb je vast wel eens gehoord van het merk Red Paddle. Dit van originele Engelse merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit, maar hier hangt ook een behoorlijk prijskaartje aan.

Bij deze boards wordt dan ook nog eens geen enkelkoord of peddel geleverd. Lang verhaal kort: het was geen goed huwelijk tussen Red Paddle en onze shop. Omdat er nagenoeg geen vraag was naar deze boards, hebben we besloten om te stoppen met de handel ervan.

 

Toch krijgen we wel vragen van klanten. Zijn er goede alternatieven voor een Red Paddle board, die betaalbaarder zijn? Naar onze mening zijn die er zeker. Andere merken zijn zich in rap tempo aan het ontwikkelen en er zijn meerdere sup boards die naar onze mening prima kunnen tippen aan de kwaliteit van Red Paddle. Alleen dan betaalbaarder! In dit artikel staan we stil bij 4 alternatieven voor de Red Paddle, zonder dat je in hoeft te leveren op kwaliteit.

Lees meer
Aqua Marina 2023 Collectie

Aqua Marina heeft onlangs de nieuwe collectie SUP boards en opblaasbare kajaks bekend gemaakt. Hier zitten weer heel wat vernieuwingen en verrassende modellen tussen.

Lees in dit blog alles over de nieuwe collectie en kom erachter wat verdere veranderingen zijn ten opzichte van 2020!

Lees meer
goedkoop sup board

Je ziet het de laatste tijd steeds vaker in zowel offline als online winkels: extreem goedkope opblaasbare SUP boards die je wil voor maximaal €200 kunt kopen. Het kan zeer verleidelijk zijn om deze te kopen als je weinig budget hebt en je denkt dat het toch geen verschil gaat maken bij het beginnen met SUP boarden. Het is echter geen verstandige beslissing om voor een dergelijk board te gaan. Je krijgt het product waar je voor betaalt en dat is niet in elk geval gunstig.


Waarom zijn deze niet interessant en kun je beter voor een iets duurder model gaan? Lees hieronder de 8 redenen om iets meer budget te reserveren voor een SUP board.

Lees meer
Aqua Marina SUP zitje

Vind je het ook zo heerlijk om op je SUP board te staan en het water te trotseren? Er is niks fijners dan lekker over het water te glijden, of het nou zomer of winter is. Maar soms heb je ook zin om het iets rustiger aan te pakken en op je SUP board te zitten, maar dan wil je nog steeds vooruit komen op het water. In die situatie is een zitje op je SUP board echt ideaal! Lees hier alles over de mogelijkheden van een SUP board zitje!

Lees meer
SUP Board Veiligheid

Stand up paddleboarding is de snelst groeiende watersport wereldwijd. Jaarlijks stappen honderdduizenden watersporters voor het eerst op een SUP board. Deze sport is zeer laagdrempelig en binnen no-time kun jij je eerste tour peddelen. Toch is het belangrijk dat je de veiligheid van SUP boarden in acht neemt. Als je een SUP board beschouwt als een leuk stuk speelgoed, dan zie je de gevaren niet. Een SUP board kan je snel in diep en onrustig water brengen. In dit artikel geven we je 7 tips voor een goede veiligheid tijdens het SUP boarden!

Lees meer
5 accessoires voor je sup board

Wat heb je behalve een Stand Up Paddle board nodig aan extra accessoires om het water op te kunnen? In principe zou je natuurlijk met alleen maar een SUP board het water op kunnen gaan, maar voor extra veiligheid en comfort zijn er toch een aantal accessoires aan te raden om jouw SUP tocht een stuk aangenamer te maken.

Lees meer
stand up paddle board kopen

Stand-up paddle-boarding (SUP) is om goede redenen de snelstgroeiende sport ter wereld. Het geeft heel veel plezier, het is een geweldige workout en iedereen kan het doen omdat het gemakkelijk te leren is. Het kiezen van je eerste paddle board kan echter een uitdaging zijn. Lees hier de 5 dingen die je moet weten voor je een SUP board koopt.

Lees meer
opblaasbaar SUP board vs hard board

Sta je op het punt om een SUP board te kopen, maar twijfel je tussen een opblaasbaar board en een hard board? Lees dan deze gids, ontdek de voor- en nadelen van beide typen SUP boards en maak jouw keuze voor het ultieme board.

Lees meer
stand up paddle board kopen

Suppen wordt steeds populairder. Het is een van de weinige watersporten die je binnen een paar minuten onder de knie hebt en waarbij je jouw eigen niveau kunt bepalen. Sinds 2013 hebben wij de sport ontzettend zien groeien en zien toenemen. Zeg nou eerlijk, jij ziet het toch ook overal op jouw favoriete vakantiebestemming de laatste jaren?

Wat is nu de reden dat SUP zo populair is geworden? Lees onze blog met 6 redenen waarom sup fantastisch is en waarom ook jij vandaag nog een sup board moet kopen!

Lees meer
sup boarden met hond

Paddleboarden met uw hond is een geweldige manier om samen met je hond van de natuur te genieten terwijl je drijft op het water. Het is echter niet altijd even makkelijk om je hond mee te nemen op een SUP board.

Lees meer