• webwinkelkeur Klantbeoordeling: 9.1/10
  • Betaal achteraf

Winkelwagen

0 items € 0,00

My Cart -

0 items

Misschien heb je er al eens van gehoord: stand-up paddleboarding, ook wel kortweg SUP genoemd. SUP is de snelst groeiende watersport van dit moment, een soort kruising tussen surfen en kanoën. Het werd oorspronkelijk uitgevonden door surfers in Hawaii, maar inmiddels verovert het ook razendsnel de rest van de wereld. Bij het SUP-en sta je op een surfboard en gebruik je een lange peddel om jezelf voort te bewegen. Dit kun je in praktisch iedere omgeving doen – op vlak water voor beginners, of juist in hoge golven voor wie wat meer uitdaging zoekt.

Lees meer
suppen met koud weer

Bij suppen denk je waarschijnlijk eerder aan het suppen in de heerlijk warme zon, in je badkleding, met de zonnestralen die op het water schitteren en je lekker bruin maken. Echter, suppen kan ook heel goed met koudere temperaturen. Sterker nog, er zijn mensen die ervan genieten om in de vrieskou te gaan suppen. Dit kan natuurlijk uitstekend, zeker als je het hele jaar rond wilt suppen om je conditie en gewicht op peil te houden. Je hebt wel wat extra zaken nodig om veilig te kunnen gaan suppen in koude temperaturen. Wij geven je graag drie tips om ervoor te zorgen dat jij ook in de vrieskou kan genieten van het suppen. Dit omdat er tijdens Koningsdag gewoon natte sneeuw verwacht wordt! Ga gewoon lekker suppen dus :-)

Lees meer
Het ziet er nu misschien nog niet zo uit als we naar buiten kijken, maar de zomer komt toch echt steeds dichterbij. Ideaal om lekker aan SUP (Stand Up Paddle) te gaan doen! Naast dat Stand Up Paddling een plezierige hobby is, waarbij je heerlijk op het water bent en van de zon kunt genieten, is deze sport ook nog eens erg intensief en dus een goede workout. Omdat SUP’en zo intensief is, is het belangrijk om de juiste voeding te kiezen voor én na een SUP sessie! In dit artikel helpen we je bij het kiezen van de juiste maaltijden.Lees meer

De geschiedenis van SUP

18-11-2014 11:07

De geschiedenis van Stand up Paddle Stand up paddle (ook bekend als stand up paddleboarding of SUP) wordt in Nederland steeds populairder. En terecht, want het is een geweldige activiteit om te doen, waarmee je je hele lichaam kunt trainen of gewoon heerlijk ontspannen kunt cruisen. Maar wat weten we eigenlijk van de geschiedenis van Stand up paddle?

Lees meer