Voor de meesten waarschijnlijk onbekend, maar in 2015 zaten wij met zijn allen op het puntje van onze stoel. Red Bull kwam toen namelijk met een 40 minuten durende film over suppen! Deze film laat nog eens de enorme populariteit van de sport zien in voornamelijk het buitenland. Ook laat Red Bull zien dat SUP paddleboarding veel meer is dan alleen een beetje peddelen op rustig water.

 

Heb jij een sup board aangeschaft of ben je het van plan? Deze film is dan een absolute must see. Hij is gratis te bekijken via onderstaande url en dus houdt niets jou tegen om hem ook even te bekijken. Om je alvast een beetje in de stemming te krijgen; dit is de trailer van de sup film:

 

 

Gedurende de film volg je Kai Lenny en zijn vrienden. Zij reizen de hele wereld over om de meest perfecte golven te trotseren om zo meer bekendheid voor het suppen te verkrijgen. Dit levert werkelijk prachtige beelden op.

 De hele film is te bewonderen op http://www.redbull.tv/video/AP-1NFSTS2UH1W11/the-sup-movie?cmpid=ocp-youtubeECTheSUPMovie

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook:

Bekijk de meest populaire SUP boards: