Het aantal bezoekers loopt terug, de bestellingen worden langzaam minder. Ons werk zit er weer bijna op met betrekking tot de SUP board webshop. Wat een seizoen!

Honderden mensen hebben dit seizoen een sup board besteld bij ons. En wat zijn we er blij mee. Ieder board betekent een extra ambassadeur voor onze hobby, sport, dagje uit met de kinderen of uitlaatklep voor/na een dag hard werken. Ieder board op het water betekent dat iemand anders zich afvraagt wat daar gebeurd. Het zorgt voor onverwachte gesprekken, een gezellig samenkomen en misschien zelfs vriendschappen. Stand Up Paddle boarden zorgt voor saamhorigheid.

SUP initiatieven

Supboard-99 volgt uiteraard alle trends op het gebied van SUP en we zien dat er steeds meer initiatieven ontstaan om samen te gaan genieten van de sport. Er worden tochten georganiseerd en zelfs SUP yoga-, of sportsessies door (water)sportscholen of lokale fanaten. Ook worden er pre- en after work tochten georganiseerd door individuen die het geweldig vinden om met een groep het water te trotseren.

stand up paddle board seizoen afgelopen

Wij willen ieder van u bedanken voor uw interesse in onze sup boards. Probeer nog een aantal dagen te pakken als het weer het toelaat!

Happy Supping!

Team Supboard-99

Bekijk de meest populaire SUP boards: